За допомогою цифр, ліній, плям, крапок, кольору педагоги створили власні числографічні шедевриДОКЛАДНІШЕ.

"/> За допомогою цифр, ліній, плям, крапок, кольору педагоги створили власні числографічні шедевриДОКЛАДНІШЕ.

">

«Використання методу ЧИСЛОГРАФІКИ для підвищення мислення школяра на уроках образотворчого мистецтва»

18 04.2019
У рамках теоретико-практичного блоку опрацьовано Концепцію "Нової української школи", закцентували увагу на ключових компетентностях, наскрізних змістових лініях, які червоною ниткою проходять через усі освітні галузі. Одним із важливих питань було обговорення використання сучасних методів зображальної діяльності для формування предметної компетентності школярів. 

Удосконалюючи навички використання сучасних методів зображальної діяльності, методичним кабінетом організовано майстер клас «Використання методу числографіки для підвищення мислення школяра на уроках образотворчого мистецтва», який проводив художник-числографіст, валеолог-консультант, журналіст Камінський Володимир.

За допомогою цифр, ліній, плям, крапок, кольору педагоги створили власні числографічні шедеври, у яких втілили інтегративні підходи до власних ідей сприйняття навколишнього світу та відображення його за допомогою чутливих ліній, що надає вам можливість розвивати креативне мислення.

Підбиваючи підсумки можна з упевненістю стверджувати: числографіка - це не просто малюнки, це арт-терапія. Насолода та відпочинок для душі, що дуже важливо в сучасний нестабільний та цифровий час. ФОТО +ВІДЕО http://danulykoksana.blogspot.com/2018/11/blog-post.html

Вернуться назад